Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alla Putanesca
45min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Tintenfischsauce
40min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min