Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1h
Pissaladière
1h 20min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Pizza mit Salsiccia
2h 40 phút
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Bruschetta mit Olivencreme
5min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min