Cihazlar ve Aksesuarlar
Hafer-Körner-Brot
Hazırlık 20 dk
Toplam 11sa 40 dk
1 Stück
Malzemeler
Quellstück
-
Kürbiskerne20 g
-
Sonnenblumenkerne20 g
-
Leinsamen20 g
-
Sesam20 g
-
Wasser50 g
Brot und Fertigstellung
-
Öl zum Einfetten
-
Hafer200 g
-
Wasser kalt400 g
-
Hefe (10 g)¼ Würfel
-
10 g HonigZuckerrübensirup10 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700300 g
-
Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen100 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Stück
Sodyum
4739 mg
Protein
98 g
Kalori
9862 kJ /
2357 kcal
Yağ
53 g
Lif
62.4 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
454 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Newsletter - Exklusive Rezepte 2018
11 Tarif
Almanya
Almanya
Rock deinen Ofen!
24 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dinkel-Buttermilch-Brot
2sa 30 dk
Weizen-Dinkel-Brot
1sa 30 dk
Weizen-Roggen-Brötchen
2sa 15 dk
Sportler-Brot
3sa 50 dk
Sesambrot
2sa
Möhren-Nuss-Brot
2sa 10 dk
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1sa 30 dk
Skandinavisches Roggenbrot
27sa
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1sa 50 dk
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1sa 30 dk
Körnerbrot
1sa 40 dk