Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 454 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 62.4 g
- Sodyum
- 4739 mg
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sportler-Brot
3h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Sesambrot
2 Std.
Vollkornklotz
3sa 30 dk
Weizen-Roggen-Brötchen
2sa 15 dk