Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 454 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 62.4 g
- Sodyum
- 4739 mg
Alternatif tarifler
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min