Cihazlar ve Aksesuarlar
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
Hazırlık 15 dk
Toplam 102sa
4 Stück
Malzemeler
Sauerteig
-
Roggenmehl Type 1150 oder Type 9975 geh. EL
-
Wasser lauwarm15 EL
Teigvermehrung
-
Roggen100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Brotteig
-
Roggen200 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
-
Ahornsirup40 g
-
Salz2 TL
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet1 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Wasser lauwarm300 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Stück
Protein
11 g
Kalori
1671 kJ /
399 kcal
Yağ
2 g
Lif
13.3 g
Karbonhidrat
83 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Backt mehr Brot!
12 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Vollkorneck
20 godz.
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min