Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerteigpulver
24h 10min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Zwirbel-Graubrot
16小时
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Buttermilchbrot
18h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Roggensauerteig
96h 20min
Schweizer Bauernbrot
7h
Roggenmischbrot
1h 15min