Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Bergisches Urbrot
17h
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Dinkelweckerl
23h 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Vinschgerl
14u.