Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dinkel
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g Topinambur, geschält, halbiert
- 2 EL Thymianblättchen, frisch
- 120 g Buttermilch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Sesambrot
2u.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1 Std. 30 Min