Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de cebolla
- 80 g de puerro
- 50 g de pimiento verde
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de brandy
- 100 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de chipirones enteros frescos (limpios y en trozos)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 829 kJ / 198 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Patatas a la riojana
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Porrusalda con bacalao
40min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Porrusalda con calabaza
50min
Cardo a la cerveza
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Cardo con almendras
20 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40min