Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 46 kJ / 11 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto alla genovese
20 λεπτ.
Composta di pomodori e capperi
1hod.
Confettura di albicocche
1ωρ. 30 λεπτ.
Composta di prugne
45min
Confettura di fichi
1hod.
Pomodorini al naturale
1hod.
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min
Confettura di pesche
1hod. 20min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min.
Confettura di prugne
45min
Sugo all'ortolana
1h 5 min