Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli al vapore
45 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Gyoza
1 godz.
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1u. 5min
Shao mai di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Salsa agrodolce cinese
15 min
Ravioli 'Shao mai'
2 godz.
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min