Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Uramaki (per 1 persona)
1sa 30 dk
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli 'Shao mai'
2sa
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Involtini primavera
1h 15min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Gyoza
1sa
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Salsa agrodolce cinese
15min