Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Inti kelapa (sweet coconut filling)
- 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g brown sugar
- 100 g water
- 300 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 2 tbsp cornflour
Crêpes
- 600 g water
- 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
- 300 g plain flour
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp salt
- 20 g virgin coconut oil
- 1 egg
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 687.4 kJ / 163.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 138.5 mg
Alternatif tarifler
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Nasi Lemak
45 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min