Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g de agua
- 2 cdas de sal fina
- hielos, los necesarios
Ejotes
- 200 g de ejotes, sin puntas
Espárragos
- 200 g de espárragos verdes, sin rabo
Brócoli
- 200 g de brócoli, en floretes
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porciones
- Kalori
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Verduras al vapor
45min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Ensalada de nopales
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min