Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g de agua
- 2 cdas de sal fina
- hielos, los necesarios
Ejotes
- 200 g de ejotes, sin puntas
Espárragos
- 200 g de espárragos verdes, sin rabo
Brócoli
- 200 g de brócoli, en floretes
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porciones
- Kalori
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Ensalada de betabel
1h 10min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 Std. 5 Min
Arroz de Coliflor
25min