Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g de agua
- 450 g de betabel, pelado y cortado en cubos de 2 cm
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 135 g de mantequilla sin sal
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1553 kJ / 369.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Puré de camote
40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes almendrados
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Ensalada de betabel
1h 10 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min