Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Protein
- 94 g
- Karbonhidrat
- 135 g
- Yağ
- 133 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de carne
40 dk
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Costillas de cerdo agridulces
40 dk
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pescado a la veracruzana
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pescado con adobo
1sa
Filete de res en salsa de chile morita
40 dk
Chiles en nogada
1sa
Adobo con carne
50 dk
Pollo al tequila y chile pasilla
2sa
Pescado a la talla
40 dk