Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 94.3 g
- Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan greñado art
3h 30min
Pan rápido a la plancha
25 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Panes pita
1h 50min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20 min
Pan indio
45 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2j
Pan payés con masa madre
16 Std.