Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé complet, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de sel
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre
- 400 g de pont-l’évêque, coupé en deux, puis en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1774.5 kJ / 422.6 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3 godz. 30 min
Pain farci à la mozzarella
45min
Burger de poulet à l'indienne
4h
Rekakats libanais
45min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Gaufre quiche
50min
Flammekueche
1h 25min
Flammekueche alsacienne
30min