Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç
Shao mai hamuru
- 50 g su
- 180 g un, serpmek için ekstra un
- 1 yumurta
Dolgu
- 350 g orta yağlı kıyma
- 15 - 20 g herhangi bir taze mantar, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 5 - 10 g zencefil, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 270 g kabuksuz, ayıklanmış küçük karides, taze veya dondurulup çözdürülmüş
- 1 yk şeker
- 2 yk susam yağı
- 1 tk tuz
- ½ tk toz beyaz biber
- 1 tk mısır nişastası
- sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Vegan Toz Parmesan
10min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 godz. 45 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Somon Tartar
10min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 godz. 20 min
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 min