Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç
Shao mai hamuru
- 50 g su
- 180 g un, serpmek için ekstra un
- 1 yumurta
Dolgu
- 350 g orta yağlı kıyma
- 15 - 20 g herhangi bir taze mantar, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 5 - 10 g zencefil, ince dilimlenmiş (2 mm) (isteğe bağlı)
- 270 g kabuksuz, ayıklanmış küçük karides, taze veya dondurulup çözdürülmüş
- 1 yk şeker
- 2 yk susam yağı
- 1 tk tuz
- ½ tk toz beyaz biber
- 1 tk mısır nişastası
- sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Etli ve Biralı Turta
1 Std. 40 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 menit
Antep Fıstıklı Dondurma
12h 20min