Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g pırasa, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g turp, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 2 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 200 g körpe ıspanak
- 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 100 g domates, küp küp doğranmış
- 8 yumurta, soğutulmuş (bkz. öneriler)
- 400 g beyaz ekmek, kızartılmış, şeritler halinde kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min