Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 32.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 Std. 50 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 dk
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 dk
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk