Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Buns integrali con burger di barbabietole
3 Std. 40 Min
Piadina integrale farcita
40 min
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Hosomaki
2 Std.
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate e piselli
1h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta frolla al farro (vegan)
2 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min