Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini di porri e ceci
30min
Canapè di quinoa
30min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1u.
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5óra
Farina di legumi (vegan)
10min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Taralli zenzero e curcuma
1u.
Grissini integrali al rosmarino
2óra 50p
Farina di ceci
45 min