Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Pfirsich-Chutney
40min
Erdbeer-Chutney mit Grünem Pfeffer
1sa 5 dk
Basilikumpesto
10 dk
Mango-Chutney
1h
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 dk
Feigen-Chutney
40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk
Kräuteröl
1 godz. 30 min
Balsamico-Feigen
40min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Birnen-Senf
30min
Süßer Aprikosen-Senf
55 dk