Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
30 min
Balsamico-Feigen
40 min
Birnen-Senf
30 min
Pfirsich-Chutney
40 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Mango-Chutney
1 godz.
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Ananas-Chutney
35 min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 godz.
Feigen-Chutney
40 min