Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Feigensenf
1 Std.
Kürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Orangen-Campari-Marmelade
40min
Orangen-Whisky-Marmelade
1h 15min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Trauben-Chutney
25 Min
Balsamico-Feigen
40min
Pfirsich-Chutney
40min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 Min
Feigen-Chutney
40min