Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ TL schwarze Pfefferkörner
- ¼ TL Koriandersamen
- ¼ TL braune (bzw. schwarze) Senfkörner
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 2 Gewürznelken
- 1 Sternanis
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Kardamomkapseln
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 120 g Schalotten, halbiert
- 20 g Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- 700 g Marillen, entkernt und halbiert
-
200
g Fleischparadeiser, entkernt und geviertelt
veya 200 g stückige Paradeiser, aus der Dose - 50 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayennepfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 170 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5sa 15 dk
Zucchini-Relish
35 min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1h 5min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Süßer Marillensenf
55min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Petersilienöl
2 Std. 15 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min