Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Kohlrabisuppe
45 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min