Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1795 kJ / 101 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittenmus
1hod. 45min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Bellinimark
1hod. 45min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min
Feigensenf
55min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std. 5 Min
Rote-Rüben-Senf
50 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20 min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Bärlauchpesto
20 Min