Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
veya 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 604 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittenmus
1h 45 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Kirschenkompott
1h 35min
Kirschenchutney
1h 5min
Orangenpaste
30min
Feigensenf
55min
Rote-Rüben-Senf
50min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50min
Brombeer-Vanille-Sirup
2h 15min
Kräuterpaste
45min