Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
veya 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1h 15min
Kirschenchutney
1h 5min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45min
Kürbisketchup
2 Std. 5 Min
Rote-Rüben-Senf
50min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Süßer Marillensenf
55min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Kräuterpaste
45min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min