Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 350 g Apfelsaft
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
-
¼ - ½
TL Kardamom, gemahlen (isteğe bağlı)
veya ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (isteğe bağlı) - 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5 min
Hollerkoch
2h 50min
Kürbis süß-sauer
1hod. 25min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1hod. 20min
Traubengelee
1hod.
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1hod.
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10 min