Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Polpetti affogati
45min
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min