Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla Soutelo
30 min
Pasticcio di baccalà
1 godz. 30 min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min