Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, klein, mit Schale
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Birne, reif (240 g), in groben Würfeln
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Cranberrys, frisch
- 50 g brauner Zucker
- 5 EL Rotweinessig
- 1 EL Senfkörner
- 200 g roter Traubensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2617 kJ / 626 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Chutney
50 Min
Gurken-Kokos-Relish
50 Min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 Min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Quittenchutney
55min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Quitten-Meerrettich
30 Min
Zwetschgen-Chutney
50 Min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Rote-Bete-Hummus
50 Min