Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 godz. 20 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Pilaw-Reis
40 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 Std. 45 Min