Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g batata
- 50 g abóbora
- 50 g feijão-verde
-
30
g carne de vitela ou borrego
veya 30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele ou borrego - 200 g água
- 1 pitada de sal
- Azeite q.b. p/ envolver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 417.1 kJ / 99.7 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de carne e espinafres
30min
Puré de pera e banana
5min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
Puré de pera
15 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
Puré de cenoura e batata
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Puré de legumes e carne
40min
O 1º puré de pescada
30min
O 1º puré de carne
30min
Puré de peixe e legumes
35min