Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de tomilho, só as folhas
- 1000 g pato cortado em pedaços
- 200 g vinho tinto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 200 g bacon cortado ao meio
- 1 folha de louro
- 40 g molho de soja
- Água q.b.
- 350 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35 min
Bacalhau na broa
1h
Arroz tipo paella
45min
Empadão de carne
1h 20min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Coxas de frango recheadas com alheira
40min
Tortilha de bacalhau com todos
1h
Bacalhau à Assis
25min
Roupa velha
25min
Piza 4 estações
1h
Arroz de pato
1h 5min