Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g batata branca c/ pele cortada ao meio
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de folhas de tomilho, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1500 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 20 g vinho branco
- ½ c. chá de pimenta da Jamaica em grão
-
1
pé de hortelã
veya 1 pé de hortelã da ribeira - 1 folha de louro
- 2 c. chá de amido de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 397 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lulas guisadas
50min
Feijoada de polvo
1hod. 30min
Polvo guisado do Faial
1h 10min
Bacalhau com todos
1h
Arroz de marisco
45min
Polvo à lagareiro
1hod. 30min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Peixe à Portuguesa
6h 45min
Polvo à moda do Minho
50min
Guisado de borrego
13hod.
Arroz de polvo à espanhola
1hod. 30min
Caldeirada de bacalhau
40min