Emincé de veau à la normande
TM5 TM31 TM6

Emincé de veau à la normande

3.8 (25 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g de pont-l’évêque
  • 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
  • 1 échalote, coupée en 2
  • 20 g de beurre
  • 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
  • sel
  • poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 100 g de cidre brut
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1825 kJ / 436 kcal
Protein
61 g
Karbonhidrat
4 g
Yağ
19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler