Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 15 - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 60 g honey
- 60 g brown rice vinegar
- 50 g sesame oil
- 20 g vegetable oil
- 20 g soy sauce
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
- 250 g red cabbage, cut in pieces
- 120 g kale, tough stems removed
- 1 carrot (approx. 120 g), cut in pieces (3 cm)
- 1 red pepper (approx. 130 g), quartered
- 1 yellow pepper (approx. 130 g), quartered
- 3 spring onions (approx. 30 g), cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 150 g edamame beans
- 100 g roasted peanuts, unsalted
- 30 g sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 37.4 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 328.7 mg
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Carrot and Coconut Salad
5min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Chopped Asian Salad
20 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min