Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 150 g fennel bulb, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 100 g white wine
- 700 g water
-
1
fish stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp fish stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp grated lemon zest
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh dill, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mushroom Risotto
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Seafood Risotto
40 min