Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter, in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 625 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1h 20min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Butternockerl
40 Min
Schinken-Käse-Rauten
35min
Eierschöberl
1h
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Couscousknöderl mit Sesam
40 Min
Frittaten
30min
Polsterzipfl
2h 10 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Bröselknödel
40 Min