Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 250 g Milch,
- 100 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 1 Eidotter
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 1 Päckchen Backpulver (ca. 15 g)
- 6 EL Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
Topfenfüllung
- 1 Eidotter
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Topfen, 20% Fett, abgetropft
- 30 g Vanillepuddingpulver,
Fertigstellung
- 2 Eiklar, verquirlt
- 12 Marillen, halbiert
- Staubzucker, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linzerkipferl
1h 50min
Topfengolatschen
50 min
Salzstangerl
1h 25min
Mohnstrudel
2hod. 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Nussbeugerl
1hod. 55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2hod. 30min