Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

4.0 34 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 100 g kaszy jaglanej
  • wrząca woda do opłukania kaszy
  • 10 - 15 g bazylii, świeżej tylko liście
  • 10 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 1000 g wody
  • 2 ½ - 3 ¾ łyżeczki soli
  • 2 jajka
  • 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
  • woda ilość do gotowania klusek

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 6 g
Kalori 697.1 kJ / 166.5 kcal
Yağ 3.2 g
Lif 1.1 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...