Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Polpette di alici
55 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.