Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Carciofi alla romana
50min
Mousse di baccalà e avocado
30min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.