Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1u. 15min
Mediterrane Tomaten-Galette
1u. 15min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1u.
Ravioli alla napoletana
1u.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Auberginen-Pasta
30min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min