Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Auberginen-Pasta
30min
Schweizer Alpenmagronen
1 Std. 30 Min
Pilz-Lasagne
2 Std. 30 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Spinat-Cannelloni
1 godz. 20 min
Ratatouille-Lasagne
1 Std. 30 Min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min