Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Scamorza, geräuchert, in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g frische Pilze (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Pfifferlinge), in Scheiben
- 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Zwiebel
- 40 g Möhre, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
veya 400 g reife Tomaten, in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2838 kJ / 678 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Maronenspätzle mit Pilzragout
1 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Pilzza
1hod. 20min
Pilz-Lasagne
2hod. 30min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1hod. 30min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1hod. 15min