Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 60 g Holunderblütensirup
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 EL Mohn
- 30 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 30 g Weinbrand
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Sauerkirschen, TK, aufgetaut, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Holunderblüten-Torte
6 Std.
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2óra 15p
Lavendelcreme
5h
Nougat-Panna-Cotta
4óra 15p
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Sardische Joghurtcreme
9h
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h