Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Mandeln, gebrannt
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Birnen, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Quark-Mousse
5h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1ωρ. 30 λεπτ.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1hod.
Joghurtmousse Vanille
2 Std. 30 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2ωρ. 15 λεπτ.
Limoncello-Creme
5h
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Zwetschgen-Trifle
4 Std.