Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 1 TL Zimt
- 250 g Magerquark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 426 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lavendelcreme
5óra
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min
Quark-Mousse
5óra
Zimtmousse
5h 40 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5óra
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Lebkuchenparfait
8h 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Eierlikörmousse
8h 30min