Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 1 TL Zimt
- 250 g Magerquark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 426 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Limoncello-Creme
5u.
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Crème brûlée
6 Std.
Schoko-Grießflammeri
5h 20min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Bayerische Creme
8h
Limetten-Ingwer-Mousse
8hod. 20min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5u.
Mango-Joghurt-Mousse
4sa 40 dk
Schokoladenmousse marmoriert
8h 35min