Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min