Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 32.6 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-brest aux fraises
1 godz. 45 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Génoise
50 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Wedding cake aux fraises
2 godz. 15 min
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 godz. 15 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Génoise au chocolat
45 min
Bûche express au praliné
45 min