Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 35 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à soupe d'eau
La farce
- 175 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 19 g
Alternatif tarifler
Msemen
40 min
Crêpes mille trous
1h 10min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Ghoribas marocains
35 Min
Batbout au fromage
30 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Pain pide (pain turc)
2h
Baklava doré
25 godz. 25 min
Cornes de gazelle
1h
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Baklavas libanais
1h 5min