Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 35 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à soupe d'eau
La farce
- 175 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 19 g
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle
1 Std.
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30 min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Minicocas tunisiennes
2h 15min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Ghoribas marocains
35 min
Msemen
40 Min
Sablés à la confiture
1 Std. 40 Min
Batbout au fromage
30 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min