Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit de Savoie
- 8 œufs, blancs et jaunes séparés
- 160 g de sucre en poudre, et un peu pour les moules
- 80 g de farine de blé
- 80 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- beurre, pour les moules
La chantilly et le montage
- 500 g de crème liquide entière, bien froide
- 150 g de mascarpone
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre glace
- 375 g de framboises fraîches (en garder quelques-unes pour la finition)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1235 kJ / 293 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Number cake 6
2h
Génoise au chocolat
45min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min
Pancakes moelleux
25 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15 min
Cupcake aux myrtilles
1j 55 menit
Number cake du Nouvel An
3h
Layer cake au lemon curd
5h
Cupcakes à la vanille
1h