Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 600 g Dinkel
- 200 g Buchweizen, ganz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 750 g Wasser, lauwarm
- 45 g Balsamico, dunkel
- 40 g Pinienkerne
- 40 g Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 EL Salz
- 1 TL Koriander, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Dinkel-Möhren-Brot
1h 40min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Weizen-Dinkel-Brot
1 godz. 30 min
Vollwertbrot
2h 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Körnerbrot
1h 40min