Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
veya 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Dinkelkeimbrot
72h
Toastbrot
3h
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Brötchen
2 Std.
Dinkel-Körner-Brötchen
2 Std.
Hafer-Körner-Brot
11sa 40 dk
Mais-Buchweizen-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min