Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 120 g farinha tipo 65
- 100 g farinha de centeio
- 1 c. chá de sal
- 200 g água
- 10 g mel
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - Azeite q.b. p/ untar
- 1 clara de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 867 kJ / 207 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de iogurte
50min
Pão norueguês
55 min
Pão de forma integral
2h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30min