Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto alla genovese
20min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 dk
Pesto di nocciole
10 dk
Pesto di pistacchi
10 dk
Pesto rosso
15 min
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di ricotta e noci
10 dk
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di pomodori secchi
10 dk
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 dk
Pesto di rucola
10 dk